Home / slideshow / Wigman velt AGB met hattrick

Wigman velt AGB met hattrick

AGB heeft de goede seizoensstart van vorige week geen vervolg weten te geven. Toen werd er gewonnen van LSVV, nu werd op bezoek bij mede-titelkandidaat Fortuna Wormerveer met 4-1 verloren.

De 1-0 stond al na vier minuten op het scorebord. Jordy Kluft stoomde op over de rechterflank en zijn voorzet werd door Bas de Groot binnen gewerkt. Maar AGB kwam snel terug, toen Adil Amghar el Yettefti voorbij Kluft ging en er 1-1 van maakte. AGB werd daarna wat dominanter, maar het was toch de thuisploeg die halverwege de eerste helft opnieuw op voorsprong kwam. Een voorzet van Aram de Munnik vanaf links werd door Jordi Wigman afgemaakt. Al snel maakte Wigman er ook 3-1 van, toen hij een afvallende bal op de rand van het strafschopgebied in één keer in het doel werkte.

Na rust vergrootte Fortuna Wormerveer de marge naar drie. Selahattin Dagasan kon nog wel knap redden op een kopbal van De Groot, maar de rebound was een prooi voor Wigman. In de slotfase trof AGB nog wel een tweede keer doel, maar dat deden de Amsterdammers vanuit buitenspelpositie. De goal ging dus niet door en de eindstand werd bepaald op 4-1.

Komend weekend krijgt AGB bezoek van Hillegom, dat als promovendus van vorig seizoen de verrassende koploper is.

Bekijk hier alle uitslagen, de stand in het programma in Zondag 1a

Archieffoto: Jos Spitteler

Pre-order de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
AGB