Winst AGB in topper tegen Hoofddorp

Er stonden zondag twee belangrijke wedstrijden op het programma in de Zondag eerste klasse A. IVV kreeg koploper HBC op bezoek, terwijl het Amsterdamse AGB SV Hoofddorp ontving. Hierdoor speelde de gehele top vier van de Zondag eerste klasse A tegen elkaar. AGB heeft is de grote winnaar van het weekend. De ploeg van trainer Imdat Ilguy won met 4-1 van SV Hoofddorp, terwijl in Landsmeer het duel tussen IVV en HBC eindigde in de brilstand: 0-0.

Halverwege de eerste helft stond er op Sportpark Ookmeer al een 3-0 tussenstand op het scorebord. Na een kwartier schakelde AGB om en werd aanvoerder Hursut Meric bereikt. Hij zorgde ervoor dat Mohammed Bekkach de openingstreffer kon maken. Rap daarna maakte Meric zelf de tweede goal van de middag. Toen de helft van het eerste bedrijf was gepasseerd, maakte Adil Amghar el Yettefti de derde Amsterdamse treffer: 3-0. Hoofddorp-speler Mika Komduur maakte in de tweede helft de 3-1, waarna AGB-rechtsback Faouzi ben Yerrou later de 4-1 maakte. Hoofddorp eindigde het duel met tien man, nadat Donny Kessing zijn tweede gele kaart ontving.

Aankomend weekend speelt AGB wederom een topwedstrijd. Ditmaal tegen Kolping Boys, dat opgeklommen is op de ranglijst. De ploeg uit Alkmaar staat nu derde op de ranglijst, nadat er ruim werd gewonnen van Fortuna Wormerveer. Het duel eindigde 2-5 in het voordeel van Kolping Boys.
Hoofddorp speelt ook weer een topwedstrijd. Men gaat krijgt IVV op bezoek. Een wedstrijd tussen de nummer 4 en 5 op de ranglijst.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
AGB