Home / Algemeen / WV-HEDW en AGB in evenwicht (1-1)

WV-HEDW en AGB in evenwicht (1-1)

Zaterdagmiddag ging AGB op bezoek bij WV-HEDW op Sportpark Middenmeer. De thuisploeg heeft er in de voorbereiding al twee wedstrijden op zitten. Er werd 5-0 gewonnen van AMVJ (tweede klasse) en nogmaals een 5-0 overwinning op Swift (Hoofdklasse). Voor AGB was de oefenwedstrijd tegen WV-HEDW de eerste match in aanloop naar het nieuwe seizoen. Afgelopen donderdag belegde het team van trainer Imdat Ilguy de eerste training. Onder zonnige omstandigheden eindigde de wedstrijd, na 83 minuten, in een 1-1 gelijkspel.

Zo’n zes minuten onderweg en de eerste goal stond al op het scorebord. AGB verspeelde eenvoudig de bal waardoor Jack van Moerkerk Kick van Aelst kon wegsturen. De middenvelder schoot beheerst achter AGB-doelman Selahattin Dagasan. Tien minuten later ging WV-HEDW in de fout. Bakary Jobe kon eenvoudig de bal veroveren van een WV-HEDW-speler en opstomen naar het doel van de thuisploeg. Een verdediger twijfelde om in te grijpen, maar de kans was dan groot geweest dat hij het met een rode kaart moest bekopen dus Jobe kon de bal binnenschieten.

Gedurende de wedstrijd kregen beide ploegen nog een goede mogelijkheid, maar zowel WV-HEDW als AGB wisten dit niet te verzilveren. Onder de zomerse zon kabbelde het oefenduel voort, terwijl WV-HEDW meer de bal had. Echter wisten allebei de ploegen geen vuist te maken. Scheidsrechter Barrales floot na 83 minuten voor het einde van de wedstrijd, nadat twee spelers van AGB maar bleven discussiëren tegen elkaar.

Aankomende dinsdag was het de bedoeling dat WV-HEDW ging oefenen tegen JOS Watergraafsmeer, maar deze oefenwedstrijd gaat niet door. De ploeg van Marcel Valk gaat zaterdag op bezoek bij RKAV Volendam. AGB oefent aankomende zaterdag tegen Arsenal.

Pre-order de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)