WV-HEDW in slotfase onderuit tegen DHSC

Eind mei troffen WV-HEDW en DHSC elkaar nog. Toen stond er niets meer op het spel en won WV-HEDW ruim van DHSC (5-1), toch een van de titelkandidaten. Nu wisten de Amsterdammers geen punten over te houden aan het duel, in de slotfase werd het 2-3.

Het was een levendige openingsfase, waarin meteen goals vielen. Al vroeg kwamen de Utrechters op voorsprong via Jesse Baal, maar na een paar minuten wist Romello Austin de stand gelijk te trekken. Voor rust kwamen de bezoekers uit Utrecht echter weer op voorsprong. Dit keer was het Jesse Oliekan die scoorde.

Na rust ging WV-HEDW op zoek naar de gelijkmaker en die viel een kwartier voor tijd. Nick Lammers schoot uit de draai de 2-2 binnen. Daarmee hoopte de thuisploeg een punt veilig te stellen, maar in de slotfase liep het toch nog anders. Een paar minuten voor tijd maakte Olaf van der Sande de 2-3. Zo stond WV-HEDW net als vorige week met lege handen.

Volgende week gaat WV-HEDW op bezoek bij SJC in Noordwijk op jacht naar de eerste punten. Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in de Vierde Divisie A

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)