WV-HEDW naar laatste 16 na zege op FC Uitgeest

WV-HEDW heeft zaterdagavond met ruime cijfers de laatste 16 van de districtsbeker bereikt. De ploeg kreeg bezoek van zondag tweedeklasser FC Uitgeest. Het werd 4-0.

Al na tien minuten zat WV-HEDW op rozen, dankzij goals van Denis Wooninck en Timo van Roemburg. Wooninck kon de bal van dichtbij binnentikken na een goede voorzet vanaf links. De tweede goal werd een paar minuten later gemaakt door Van Roemburg. Toch was het niet alsof FC Uitgeest helemaal niet in te brengen had. De bezoekers kregen daarna een paar goede kansen, waarbij Dion Thomas werd getest.

Maar WV-HEDW hield stand en kon een paar minuten voor rust de voorsprong verder uitbreiden. Een corner viel voor de voeten van Jordy Dijkhuizen, die binnenschoot.

Toch volgden er ook nog wat dompers voor WV-HEDW. Zo moest Oscar Abouseada vervroegd het veld verlaten met een rode kaart en moest Thomas in blessuretijd gewisseld worden vanwege een blessure. WV-HEDW sloot het duel wel nog af met de 4-0. Na een lange bal wist Van Essen de keeper te omspelen en de eindstand op het bord te zetten.

Foto: Jos Spitteler

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)