Zeeburgia loopt bij LSVV tegen vierde nederlaag van het seizoen aan

In de zondag eerste klasse A is Zeeburgia opnieuw tegen een nederlaag aangelopen. De ploeg van Reda Achkari begon goed aan de wedstrijd, maar keek desondanks in de rust tegen een 2-0 achterstand aan tegen LSVV. het doelpunt van Gregory Schaken kwam echter te laat (2-1).

“We begonnen inderdaad goed. Maar toen ze vanuit een corner (binnen gekopt door Danny Konijn red.) uit het niets op een 1-0 voorsprong kwamen, kwamen ze beter in hun spel. Daarna krijgen ze een penalty en sta je opeens 2-0 achter. Dan is het gespeeld.”

Na de raak geschoten strafschop van Kai Botman probeerde Zeeburgia nog terug in de wedstrijd te komen, maar dat lukte volgens Achkari te laat. “Na de 2-0 waren we even van slag. Later kwamen we beter in ons spel, maar echt grote kansen kregen we niet.”

Zeeburgia wist vlak voor tijd nog wel een eretreffer te maken nadat Gregory Schaken vanaf elf meter trefzeker was. Toch kon hij niet voorkomen dat Zeeburgia opnieuw verloor. Het was voor de ploeg van Achkari alweer de vierde nederlaag van het seizoen. “Dat is heel zuur. Je krijg ze tegen vanuit een standaardsituatie en daarna spelen ze de schroom wel een beetje van zich af, maar ik heb eigenlijk maar twee kansen bij ze gezien en die waren allebei raak.”

Volgende week neemt Zeeburgia het in eigen huis op tegen hekkensluiter Hillegom en hoopt Achkari eindelijk weer eens drie punten aan zijn totaal toe te kunnen voegen. Zeeburgia is inmiddels afgezakt naar de elfde plaats op de ranglijst.

Bekijk hier de stand, het programma en de andere uitslagen in de zondag eerste klasse A

Verslag| Jurgen Boegborn
Foto’s | Michel Bes

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)