Zevenklapper voor TOG tegen Waterwijk (1-7)

Bij de uitwedstrijd in Almere heeft TOG een ruime overwinning behaald op Waterwijk. Het team van trainer Leroy Kroese won afgetekend met 1-7.

Zonder de gebruikelijke schare TOG-supporters zette de Amsterdammers de jonge ploeg van Waterwijk direct onder druk. TOG werd daarbij geholpen door de harde wind. Spits Noel Ruijgrok schoot al na vier minuten de 0-1 binnen. Hij reageerde sneller dan de Waterwijk-doelman, na een dieptepass vanuit het Amsterdamse middenveld .TOG bleef domineren en Waterwijk kwam amper van de eigen helft af. Na een kwartier kwam TOG op 0-2 toen opnieuw Ruijgrok reageerde op een vrije trap van linksback Tommy Gans. Hierna miste het team van Kroese diverse kansen op de score nog verder op te voeren. Pas in de 32e minuut kon Moussa Oumouh, na een combinatie met Ruijgrok, de 0-3 inschieten. Twee minuten later lag de bal op de stip bij Waterwijk omdat de snelle Rahiet Sadal binnen de zestien meter onderuit gehaald werd. Spits Ruijgrok voltrok het vonnis en scoorde dus een puntgave hattrick, 0-4.

Hierna werd TOG wat slordiger in de passing en kon Waterwijk af en toe bij het Amsterdamse doel komen. Uit een van deze uitvallen scoorde Waterwijk de 1-4. Het laatste woord voor de rust was evenwel weer voor TOG. Moussa Oumouh scoorde met een prachtige volley na een weergaloze actie van Sadal de 1-5. Na de pauze werd het spelbeeld er niet beter op. TOG geloofde het wel en Waterwijk probeerde het wel, maar was niet in staat om de slordige momenten van de TOG-verdediging af te straffen. Nadat Kroese een paar wijzigingen had aangebracht in zijn ploeg scoorde Sadal met een prachtige actie de 1-6, de mooiste goal van de dag. Tenslotte werd het kort voor tijd ook nog 1-7 door Mouad Benzidane, zijn afstandsschot werd door de Waterwijk-doelman niet goed verwerkt.

Volgende week ontvangt TOG het nog ongeslagen ’t Goy en speelt Waterwijk de uitwedstrijd bij Geinburgia. Bekijk hier de overige uitslagen, de stand en het programma  van de zondag vierde klasse E.