Zinderende ontknoping in Derde Divisie Zondag: 4 ploegen in de race

Er is een zinderende ontknoping aanstaande in de Derde Divisie Zondag. Aanstaande maandag strijden in de laatste speelronde maar liefst 4 ploegen om de titel: Hercules, OFC, Gemert en ADO ’20 zijn allemaal nog volop in de race.

Hercules

Hercules mocht afgelopen woensdag het duel met OSS ’20 over spelen. Het verloor de eerste keer met 6-1, maar ontdekte dat OSS ’20 een niet-speelgerechtigde speler had opgesteld. Daardoor mocht het duel woensdagavond over en dat wierp zijn vruchten af voor Hercules. Dit keer werd het 1-1 en daardoor staan de Utrechtenaren nu op doelsaldo aan kop. Bij winst op ADO ’20 is men zeker van de titel. Maar dat is geen makkelijke opgave, want ADO ’20 doet zelf ook nog mee.

OFC

OFC speelde afgelopen weekend in de topper met Gemert gelijk. Winst was nodig om de titelstrijd volledig in eigen hand te houden. Nu staat OFC dus op doelsaldo achter Hercules, het verschil is 12 goals. Dat gat overbruggen zal dus hoogstwaarschijnlijk niet gaan gebeuren. OFC moet hopen op puntverlies van Hercules en zelf maandag winnen van Quick.

Gemert

Een paar weken geleden ging Gemert nog glansrijk aan kop en leek niets een titel voor de Brabanders in de weg te staan. Maar sinds half april is Gemert het helemaal kwijt, er werd geen overwinning meer geboekt. Gemert heeft wel het eenvoudigste programma in de laatste speelronde, het treft hekkensluiter Hollandia. Maar voor de titel moet het hopen op puntverlies van Hercules én OFC.

ADO ’20

Het ADO ’20 van Roy van der Meije en Mitchell Haijen doet ook tot de laatste speelronde verrassend mee om de titel in de Derde Divisie Zondag. De afgelopen weken klom het op naar de vierde plaats. Het heeft evenveel punten als Gemert en het verschil in doelsaldo is slechts één. ADO ’20 moet zelf de topper van Hercules winnen en hopen op puntverlies van in ieder geval OFC.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
OFC