Zondag 1a: Spanning bovenin en onderin

Met nog een speelronde te gaan wacht er een spannende ontknoping in Zondag 1a. Zowel bovenin als onderin is er nog niets beslist. Hieronder een overzicht van de prestaties van de clubs uit de regio Amsterdam afgelopen weekend.

Kampong – Hoofddorp: 3-1

Nog altijd gaat Kampong aan kop in Zondag 1a. Tegen Hoofddorp kwam het eerst nog wel op een 0-1 achterstand via Jasper-Ewout van Breemen Schneider, maar Johannes Noothoven van Goor kopte de gelijkmaker binnen. Ouren Nikkels maakte de 2-1 en een kwartier voor tijd werd het ook 3-1 via Victor Verpalen. Maandag sluit Kampong de competitie af bij Hillegom.

ROAC – AGB: 0-3

AGB blijft Kampong op de hielen zitten, het gat is 2 punten. De Amsterdammers deden tegen hekkensluiter ROAC wat ze moesten doen. Al binnen de minuut kwam AGB op voorsprong via Hassan Aanzi. Hij maakte ook de 0-2. Aan het einde van de wedstrijd maakte Maraoune Bensabouh de 0-3. AGB ontvangt in de laatste speelronde nummer 4 Fortuna Wormerveer. Het moet zelf winnen en hopen op puntverlies van Kampong om eventueel de titel te pakken.

SDZ – AFC ’34: 1-11

Na de zeperd van vorige week tegen AGB (8-0) ging SDZ deze week opnieuw hard onderuit. Op eigen veld werd tegen AFC ’34 met dubbele cijfers verloren. Amin Charik (6), Daliel Afouzar (2), Guillaume Rijssel, Margel Muzo, Kevin Oudejans maakten de Alkmaarse goals. Sammie Fiddani maakte bij een 0-5 stand de enige Amsterdamse treffer. SDZ sluit de competitie volgende week af bij Assendelft.

Legmeervogels – Hillegom: 1-4

Tot de laatste speelronde blijft het spannend of Legmeervogels de nacompetitie in mag of rechtstreeks degradeert. Het verloor zondag van Hillegom. Derf Streefkerk scoorde voor de ploeg uit Uithoorn. Het duel eindigde in tien tegen tien, omdat Mitchell Verschut (direct rood) en Jurjen Dikker (twee keer geel) voortijdig het veld moesten verlaten. Volgende week gaat Legmeervogels op bezoek bij Kolping Boys.

Archieffoto: Jos Spitteler

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)