Zwanenburg stuurt trainer Mehmet Simsek weg

Mehmet Simsek krijgt niet de kans om Zwanenburg in de zondag derde klasse C te houden. De hekkensluiter nam dinsdagavond per direct afscheid van de oefenmeester, die al bezig was aan zijn laatste maanden bij de club.

Volgens het bestuur is ‘de chemie tussen de hoofdtrainer en de spelersgroep niet meer voldoende om handhaving te realiseren’. Na de promotie van afgelopen seizoen bezet Zwanenburg op tweederde van het seizoen de laatste plek. De achterstand op de veilige elfde plaats bedraagt vijf punten. Lex von Mauw (assistent-trainer) en Richard Griffioen (trainer van het tweede elftal) zullen het seizoen afmaken. “Het bestuur is van mening dat deze beslissing een positief effect zal hebben op de resultaten in de komende periode inclusief eventueel de nacompetitie.”

Simsek was bezig aan zijn vierde en laatste jaar in Zwanenburg. Een maand geleden zei de oefenmeester nog over de degradatiestrijd: “Het zal niet makkelijk worden, maar ik heb er alle vertrouwen in dat wij het gaan redden.” Hij gaat komende zomer aan de slag bij vierdeklasser RCH en wordt opgevolgd door Robert van Boxel.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)