Achkari twee jaar langer bij Zeeburgia

Zeeburgia en trainer Reda Achkari hebben een overeenstemming bereikt over een contractverlenging met twee jaar. Bestuurslid Alain Munoz is zeer verheugd met dit goede nieuws. “Reda is een echte Zeeburgiaan, onze visies sluiten goed op elkaar aan we creëren graag lange termijn duidelijkheid.”

De lange termijn duidelijkheid is een van de belangrijkste redenen voor Achkari om bij te tekenen. “We hebben voor de winterstop al met elkaar gesproken en de intentie uitgesproken om met elkaar door te gaan. We hebben vanaf toen gesprekken gevoerd om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen. Voor ons was het belangrijk dat ik hier voor langere tijd kon blijven zodat je niet steeds aan het doorsukkelen bent met verschillende trainers maar dat je de focus op het veld kan leggen en niet ergens anders.”

Achkari gaat met Zeeburgia nu een mindere periode door. Maar ondanks dat zit de oefenmeester nog genoeg uitdagingen dit seizoen. “Het is voor ons nu belangrijk om de derde periode te pakken. Aan het einde van de vorige periode waren we min of meer al uitgespeeld dus we hebben toen alvast de focus op de laatste periode gelegd.”

“We spelen nu in de eerste klasse en hebben veel talenten die op topamateurniveau kunnen acteren en hier ook de kans krijgen om zichzelf verder te ontwikkelen. We weten waar met Zeeburgia naar toe willen en nu is ook binnen de organisatie duidelijk welke stappen we hiervoor moeten nemen.”

Verslag: Jurgen Boegborn
Foto: Mario Wormhoudt

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)