Foto Hans Heemskerk: Mark van den Boogaart in het shirt van Rijnsburgse Boys

AFC haalt Mark van den Boogaart van Rijnsburgse Boys

Van den Boogaart vertelt dat zelf op de website van Rijnsburgse Boys. De verdedigende middenvelder woont in Amsterdam en wil dichter bij huis gaan voetballen. Van den Boogert is bezig aan zijn derde seizoen bij Rijnsburgse Boys.

De 29-jarige middenvelder zegt op de website van Rijnsburgse Boys meerdere redenen voor zijn vertrek te hebben. ,,Ik werk in een eigen bedrijf in de buurt van Gorinchem en Rotterdam en ik woon in Amsterdam. Het is steeds weer een puzzel om op tijd op de trainingen te zijn. Maar het belangrijkste is dat er eind mei een kleine op komst is. Dan wil ik gewoon vaker en dichter bij huis zijn. Door in Amsterdam te gaan voetballen, bij een mooie club als AFC, kan ik de Topklasse en dichter bij huis voetballen goed combineren.”

Van den Boogert zegt verder Rijnsburgse Boys te gaan missen. “Maar ja, er is meer in het leven dan voetbal. Werk en gezin worden voor mij steeds belangrijker en dichterbij voetballen is dan een eerste stap”.

De middenvelder doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord, speelde in het tweede van Sevilla en kwam in het Nederlandse betaalde voetbal uit voor NEC en FC Dordrecht. Voor Rijnsburgse Boys speelde hij voor Barendrecht.

Foto: Hans Heemskerk
Met dank aan Voetbal in de Bollenstreek

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
AFC