Fotograaf: Rob van Vliet. Actiefoto van het duel Volendam - Ajax.

Ajax bindt ook Volendam aan zegekar

De zaterdagploeg van Ajax blijft goed presteren in de zaterdag Hoofdklasse A. De equipe van Bart Logchies boekte bij FC Volendam de derde zege op rij. Al na een kwartier stond de 0-2 eindstand op het scorebord.

Ajax beleefde zaterdag een vliegende start. Ajax-aanvaller Kenneth Misa Danso opende al na zes minuten de score. Acht minuten later vond ook Paul Quasten het net, maar in het restant van het duel lukte het Ajax niet om meer afstand te nemen van de thuisploeg.

Fotograaf: Rob van Vliet. Een speler van Volendam werkt de bal weg.

,,Ik ben heel tevreden over de eerste helft”, zei Logchies na afloop van het duel. ,,We speelden goed voetbal. Na rust speelden we minder, maar dat kwam ook doordat Volendam ons het voetballen onmogelijk maakte.”

Door de zege blijft Ajax meedoen om de bovenste plaatsen. De formatie van Logchies verloor dit seizoen pas eenmaal. ,,Of ik al droom van het kampioenschap? Het seizoen is nog lang en ons spel is vaak nog te slordig.”

Foto’s: Rob van Vliet.