Ajax vrouwen voor het eerst op trainingskamp in het buitenland

De Ajax vrouwen verblijven momenteel in het Spaanse Huelva voor hun trainingskamp en dat is bijzonder want dit vindt voor het eerst in het buitenland plaatst. De afgelopen dagen werd er al hard getraind en morgen staat een oefenwedstrijd op het programma tegen Sporting Huelva Club dat momenteel negende staat in de Primera Division.

AjaxVrouwen3

“Ik vind ook dat je in Nederland goed kan trainen maar in mijn ogen was de groep er nu klaar voor. Toen we gevraagd werden is alles in een stroomversnelling terecht gekomen. Het is de eerste keer dat de dames zo op elkaars lip zitten, dat zijn ze niet gewend. Maar ik voorzie dat alles goed gaat komen”, aldus trainer Ed Engelkes op de website van de club.

Ook de vrouwen zelf lijken het prima naar hun zin te hebben in Spanje. Via sociale media lieten verschillende speelsters weten het ontzettend naar hun zin te hebben.

AjaxVrouwen1

De Ajax Vrouwen hervatten op 29 januari de competitie met een thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag. De Ajacieden verdedigen daar een punt voorsprong op FC Twente dat wel een wedstrijd minder in de benen heeft.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)