Ben Vis van Buitenboys naar Waterwijk

Ben Vis is komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van zondag vierdeklasser Waterwijk. Vis komt over van Buitenboys. Daarvoor was hij onder andere werkzaam bij FC Weesp. Met de aanstelling van Vis heeft de club de technische staf volledig rond.

Vis had nog een twee jaar doorlopend contract bij Buitenboys. Vis zegt tegen dichtbij.nl: “We zijn er in goed overleg uitgekomen hoor. De club wil meer de focus gaan leggen op de zaterdagafdeling en daar kom ik net vandaan. Ik had die verandering liever een seizoen eerder gezien dan was ik namelijk niet naar de zondagafdeling gegaan zoals ik dat nu heb gedaan.”

“Ik was in het verleden al wel vaker door andere clubs gepolst, maar omdat ik een contract had voor drie seizoenen ga je daar niet op in. Toen het bericht kwam dat de club meer de focus op zaterdag ging leggen ben ik verder gaan kijken en de club vond dat goed.”

Naast Vis stelde de club ook Marciano Sleeswijk aan als trainer van de A1. Daarmee neemt hij ook die positie over van de naar Amerika vertrekkende Patrick Bal. Alfons Meijer wordt de trainer van het onder 23 team. Dit zal een nieuw team worden binnen de vereniging.

Alle genoemde trainers zullen een belangrijke stem hebben aangaande het verder brengen van onze vereniging aangaande voetbaltechnisch zaken. In samenspraak met Technisch Coördinator Senioren en Hoofd Jeugdopleiding Emiel van Gemert zal er gekeken gaan worden naar de doorstroming van de talenten naar de senioren.

Waterwijk staat momenteel op de tweede plaats in de zondag vierde klasse G met vier punten achterstand op Hooglanderveen.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!