Bud Water van De Dijk naar ADO’20

Bud Water verlaat aan het eind van het seizoen de Amsterdamse hoofdklasser De Dijk. De aanvaller speelt het komend seizoen voor competitiegenoot ADO’20 uit Heemskerk. Water, die in 2014 naar De Dijk kwam, kon dit seizoen nauwelijks op speeltijd rekenen.

Water kwam in de zomer van 2014 over van Bloemendaal. In zijn eerste seizoen trad hij onder trainer Juan Fernandez Coto nog regelmatig aan in het eerste elftal. Dit seizoen is zijn rol beperkt tot enkele invalbeurten.

Als jeugdspeler belandde Bud Water via DWS en SV Zandvoort bij het inmiddels opgeheven Young Boys in Haarlem. Hij verloor het plezier en maakte pas twee jaar daarna weer speelminuten op het voetbalveld. Hij kreeg de kans bij Bloemendaal in de derde klasse C en verliet die club na één seizoen alweer voor hoofdklasse De Dijk. Nu maakt hij dus de overstap naar ADO’20.

ADO’20-trainer Thijs Sluiter zegt op de website van de Heemskerkse club: “Bud is een rappe en technisch zeer vaardige “ouderwetse” buitenspeler. Een jonge met een enorme winnaarsmentaliteit en een uitstekend linkerbeen. Ook is Bud een speler met veel potentie die graag wil slagen in de top van het amateurvoetbal.”

Foto website ADO’20

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)