Carlos Alarcon Vidal heeft slecht weekend met Fortius en De Meer

In de nacompetitie heeft trainer Carlos Alarcon Vidal dit weekend twee nederlagen moeten slikken. Zaterdag verloor de oefenmeester met Fortius nipt van Weesp(0-1). Zondag ging Vidal hard onderuit met De Meer. De Amsterdammers verloren met 4-1 bij Zaandijk en lijken kansloos voor het bereiken van de volgende ronde.

De trainer van Fortius en De Meer over het teleurstellend verlopen weekend. Vidal: “Inderdaad een slecht weekeinde met matige resultaten. Maar in beide wedstrijden waren we voetballend beter, het benutten van de kansen was het grote probleem. Ik heb er alle vertrouwen in dat we met Fortius de 0-1 opgelopen achterstand wegpoetsen. Zondag zal het met De Meer lastiger worden, maar Zaandijk krijgt absoluut niks cadeau.”

Zaterdag verloor Fortius onterecht van Weesp in de eerste ronde van de nacompetitie. Vidal: “ Mijn jonge ploeg speelde één van de betere wedstrijden van het seizoen. We kregen in de eerste helft drie uitstekende kansen maar scoorden niet. Door een fout op het middenveld kwamen we 0-1 achter. In de tweede helft koos Weesp ervoor om de voorsprong te verdedigen en kwamen zij amper over de middenlijn. We deden er alles aan om op gelijke hoogte te komen, maar het zat er helaas niet meer in. Maar het vertoonde spel geeft voldoende vertrouwen voor de return van zaterdag.”

541x406

Zondag trad Vidal met De Meer aan in de de nacompetitie. De Amsterdammers gingen op bezoek bij Zaandijk en speelden een ongelukkige wedstrijd. Door een slecht moment in de verdediging stond De Meer met 0-1 achter bij rust. Na de thee kregen de bezoekers goede kansen maar lag de Zaandijk-doelman steeds in de weg. De thuisclub was daarentegen uiterst effectief en breidde de voorsprong uit naar 3-0. Via een strafschop van Gesink kwam De Meer terug in de wedstrijd en stond het 3-1. Maar nadat diezelfde Gesink met twee gele kaarten zeer discutabel werd weggestuurd liep Zaandijk in de slotfase uit naar 4-1.

541x406 (2)

Vidal: “Een zeer ongelukkig duel. We hadden meer balbezit en zaten in de eerste helft goed in de wedstrijd. Doordat elke kans van Zaandijk erin vloog en wij  grote mogelijkheden onbenut lieten hebben we een slecht resultaat behaald. Ook speelde de scheidsrechter een negatieve hoofdrol met enkele verkeerde beslissingen. Het zal in de return een lastig verhaal worden maar Zaandijk is zeker nog niet van ons af.”

Foto’s Zaanse sportkrant

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!