Home / Algemeen / Coach Mark de Boer nog een seizoen bij Waterwijk (zaterdag)

Coach Mark de Boer nog een seizoen bij Waterwijk (zaterdag)

Eerder waren er de geruchten dat dit het laatste seizoen was voor Mark de Boer bij het Almeerse Waterwijk, maar daar is nu verandering in gekomen. De oefenmeester kwam als nog contractverlenging overeen met de zaterdag derdeklasser uit Almere.

De Boer: ”Ik zou in eerste instantie ook vertrekken maar uit goede gesprekken bleek dat we nog niet uitgekeken waren op elkaar. We staan er goed voor in de competitie en er zit nog van alles in.” Uiteindelijk kwamen beide partijen er uit en staat de coach komend seizoen ook weer voor de groep. Ook de selectie is positief gestemd en juicht het toe dat ze nog een jaar met de coach samen aan iets moois kunnen bouwen.

De succesvolle trainer staat er in de zaterdag derde klasse C nog goed voor met zijn team en er is zeker nog een kans op het kampioenschap. De Boer: ”Een lekker gevoel dat de selectie mij ook steunt en eigenlijk ook wel terecht want we hebben al twee en een half seizoen al uitstekend samen gewerkt. We willen dit seizoen ook goed afsluiten met de groep.” Het zijn veelbelovende woorden van een coach die voor Waterwijk nog veel wil betekenen.