Home / Algemeen / Coto (De Dijk) ziet mogelijkheden tegen Fortuna Sittard

Coto (De Dijk) ziet mogelijkheden tegen Fortuna Sittard

Hoofdklasser De Dijk speelt woensdagmiddag (17:00 uur) in de tweede ronde van de KNVB beker tegen Fortuna Sittard. De ploeg uit de Jupiler League kent zeker geen goede seizoensstart en Coto ziet dan ook mogelijkheden voor zijn ploeg. Coto: “Een stunt is zeker mogelijk.”

De trainer zag de tegenstander van woensdag niet LIVE in actie, maar weet voldoende over de Limburgers. Coto: “Ik heb drie uitgebreide samenvattingen gezien. Van de wedstrijden tegen Eindhoven, RODA JC en Jong Ajax heb ik een goed beeld van ze gekregen. Vooral achterin, waar ze vaak een op een spelen, zijn ze in mijn ogen erg kwetsbaar.”

Fortuna Sittard staat momenteel op de achttiende plaats en behaalde pas zes punten (twee overwinningen) uit zeven wedstrijden. Afgelopen vrijdag verloor de ploeg van Peter van Vossen in eigen huis met 0-2 van FC Eindhoven. Coto: “Als ze in de beker ook verliezen van een amateurclub zal het pas echt onrustig worden daar. het zal best lastig voor ze zijn. Ze hebben een lange busreis achter de rug (zo’n drie uur ongeveer) en komen dan aan op ene lokatie wat ze niet geweend zijn. Zie het een beetje als wij tegen een derde klasseer moeten spelen. Onbewust onderschat je de boel toch een beetje.”

Coto kan tegen Fortuna Sittard geen beroep doen doen op Nabil El Gourari. De spelmaker kreeg afgelopen zondag tegen Magreb’90 direct de rolde kaart en is dus geschorst. Verder mist Coto alleen Giovanny Sabajo. Coto: “We maken zeker kans en kunnen echt stunten, maar dan moeten we niet spelen zoals zondag tegen Magreb. Daar speelden we 25 minuten goed en daarna zakten we heel ver weg. We gaven veel te veel ruimte. Als we dat tegen Fortuna ook doen hebben we geen kans.

Foto website Fortuna Sittard