Home / Hoofdklasse B zaterdag / De Dijk weet talenten aan zich te binden
asv De Dijk

De Dijk weet talenten aan zich te binden

De Dijk is de afgelopen weken druk bezig geweest om de selectie voor komend seizoen te versterken. Daarnaast is De Dijk komend seizoen met de nieuwe O23-selectie actief in de tweede divisie, ook hiervoor zijn de nodige spelers aangetrokken.

Voormalige eigen jeugdspelers Jawhar Ahannach (Swift), Djamai Werkzam en Niels Kuipers (AFC) keren terug op het oude nest aan de Schellingwouderdijk. Daarnaast is overeenstemming bereikt met nog een zestal spelers: Chris Sangi (Achilles ’29), Ruben van Dam (Koninklijke HFC), Abraham Misehouy (AFC 2), Daniël Jacobus (Zeeburgia), Kik Boluyt (Ajax 2) en Johan Bangura (Elinkwijk).

Eerder was al overeenstemming bereikt met Ivo de Waal en Tim Koning. Van de huidige eerste elftalselectie vertrekt alleen Feyo Glim (Ter Leede). Daarnaast heeft Marc Baardman aangegeven om privé redenen te stoppen met voetballen.

De Dijk is blij dat het de selecties met een aantal jonge, talentvolle spelers heeft kunnen versterken. “Het sluit goed aan bij onze visie, waarbij we met een gezonde mix van (eigen) jeugdspelers en talentvolle spelers van buiten een stabiele Hoofdklasser willen worden, waarbij ontwikkeling van spelers en plezier uitgangspunt zijn”, aldus het bestuur.

Eerste twee versterkingen voor De Dijk bekend

 

 

Pre-order de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)