Doe mee met HAV!

Het Amsterdamsche Voetbal is nu ruim twee weken online en overtreft alle verwachtingen. Meer dan 10.000 bezoekers en ruim 33.000 pageviews! Iets waar we super trots op zijn, maar we willen meer en dus hebben we hulp nodig. Wie wil ons helpen?
We willen graag een zo compleet mogelijk beeld geven van wat er speelt op de voetbalvelden in de regio groot Amsterdam. Inmiddels hebben we al een aantal clubwatchers, maar daar kunnen er natuurlijk nog veel meer bij! Ook zoeken wij fotografen. Hoe mooi is het als jouw foto door 10.000 mensen bekeken wordt? Dit is jouw kans! Mail naar info@hetamsterdamschevoetbal.nl en meld je aan.
Daarnaast zijn we ook nog op zoek naar enthousiaste reporters. Wekelijks een topwedstrijd bezoeken en namens Het Amsterdamsche Voetbal verslag uit brengen. Ook gaan we iedere week een videoverslag maken! Dus wil je net zoals Bert Maalderink langs het veld staan en spelers en trainers eens aan de tand voelen….of ben je juist degene die het allemaal vast legt? Laat het ons weten!
Het Amsterdamsche Voetbal is een jonge onderneming die hart heeft voor het amateurvoetbal in de regio. Wij willen alle clubs weer de aandacht geven die hoort bij het amateurvoetbal. We opereren vanuit hartje Amsterdam in een gezellige sfeer.
We hopen snel iets van je te horen! Een mooiere gelegenheid om jouw club in de etalage te zetten is er niet!

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
TOG