Home / Algemeen / Doelman Patrick Zonneveld van IJsselmeervogels naar AFC

Doelman Patrick Zonneveld van IJsselmeervogels naar AFC

Topklasser AFC heeft zich voor komend seizoen versterkt met doelman Patrick Zonneveld. de 27-jarige doelman komt over van zaterdag Topklasser IJsselmeervogels. Zonneveld zal de volgend seizoen de concurrentie aan moeten gaan met Laszlo Sandor.

Zonneveld is de opvolger van Youssef el Abdallaoui die eind vorig jaar heeft aangegeven de club te zullen verlaten. Met het aantrekken van Zonneveld heeft AFC een ervaren doelman in huis. De sluitpost, die begon met voetballen bij ADO’20 in Heemskerk, kwam tussen 2006 en 2009 22 wedstrijden uit in het eerste elftal van Haarlem. Na weer een periode bij ADO’20 maakte hij in 2013 de overstap naar IJsselmeervogels.

Met de komst van Zonneveld heeft trainer Bart Logchies nu twaalf spelers op zijn lijst staan voor komend seizoen. Eerder werd bekend dat Laszlo Sandor, Guido Moelee, Magid Jansen, Randel Shakison, Mark van den Boogaart, Jonathan Richard, Koen Bosma, Melvin Grootfaam, Edip Biberoglu, Pieter Koopman en Daan Sutorius bij de club zullen blijven.

Foto GVVV

Pre-order de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
AFC