Duur puntverlies Nautilus

In de vijfde klasse E kan Forza Almere komend weekend al kampioen worden. Daar achter strijden diverse ploegen om een plek in de nacompetitie. Ondermeer het Amstelveense Nautilus maakt daar kans op maar de nederlaag tegen TABA (0-1) helpt daar voorlopig niet bij.

In deze voor het publiek saaie wedstrijd verloor Nautilus dure punten. Verdedigend zat het bij beide ploegen aardig in elkaar waardoor het een slag op het middenveld werd. Vlak voor rust had Nautilus een kans via Eus Oukkooms. Zijn schot van een kleine twintig meter werd uitstekend gepareerd door de doelman van TABA. Meer dan een corner leverde het niet op voor de Nautilianen.

Na rust werd een kopbal van Joe Trompert wederom corner getikt door de uitstekende TABA doelman. Uit een van de spaarzame aanvallen van TABA belandde de bal op de stip. De verder goed leidende scheidsrechter besloot tot een discutabele strafschop. Deze werd onberispelijk ingeschoten.0-1. Nautilus probeerde het wel maar TABA kwam niet echt meer in de problemen en nam de drie punten mee naar Amsterdam. Nautilus heeft nog kans op de nacompetitie in 5E maar dan zal de laatste vier wedstrijden uit een ander vaatje getapt moeten worden.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)