Home / Algemeen / Echahbouni verlengt contract en wil droom waar maken

Echahbouni verlengt contract en wil droom waar maken

Eerder noemde Sohaib Echahbouni Ter Leede al ‘een groot warm bad’. Vandaag is bekend geworden dat de middenvelder ook volgend seizoen actief is op Sportpark De Roodemolen. De jonge middenvelder heeft zijn contract bij de Ter Leede verlengd en spreekt zijn droom uit.

Al in januari heeft Echahbouni duidelijkheid over zijn contract bij de club uit Sassenheim. “Dat is een blijk van vertrouwen van het bestuur. Dat ze me nu al vertellen dat de club me graag wil houden, sprak veel vertrouwen uit.” Deze maand maakte Ter Leede al bekend dat het Feyo Glim (De Dijk) en AFC’er Mike van den Steenhoven aantrekt voor volgend seizoen. Net zoals de 20-jarige Echahbouni zijn de aanwinsten middenvelders. “Er gaan drie middenvelders weg bij Ter Leede en de club wil uiteindelijk vijf middenvelders hebben. Drie staan er in de basis, dus dat wordt concurreren”, aldus de vastbesloten Echahbouni.

AFC’er Van den Steenhoven maakt overstap naar Derde Divisie

Op dit moment merkt Echahbouni hoe de concurrentie er zo met je basisplaats vandoor kan gaan. Aan het eind van vorig jaar had hij last van een liesblessure. In de afgelopen zes wedstrijden kwam de middenvelder slechts tweemaal in actie, met twee invalbeurten speelde hij 35 minuten. “Ik ben het nu weer aan het oppakken, maar de concurrentie heeft het goed gedaan. Dan is het nu op m’n beurt wachten en klaar stomen om er te staan.”

Volgend seizoen is de jonge middenvelder nog actief in het roodgeel van Ter Leede, maar hij kijkt al verder vooruit. “Ik wil mijn droom waar maken. Eerst durfde ik het niet uit te spreken, maar ik wil graag nog betaald voetbal spelen. Die droom wil ik waar gaan maken en daar sta ik 110% achter.” Echahbouni wil dit gaan bereiken door hard te blijven werken, maar gaat daarnaast een traject in om hem volledig klaar te stomen voor het betaalde voetbal. Met de begeleiding van Stefano van Delden wordt er gekeken naar zijn voeding en zijn leefstijl, ook gaat hij extra trainen. “Ik wil zoveel mogelijk uit mezelf halen en vanuit daar stappen maken.”

Sohaib Echahbouni leert elke week in de Derde Divisie

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
Send this to a friend