Eerste nederlaag Nautilus

Het Amstelveense Nautilus heeft sinds haar debuut in de vierde klasse haar eerste wedstrijd verloren. Aan de Sportlaan was Muiderberg, dat ook promoveerde naar de vierde klasse, met 0-1 te sterk. Danny Atar was de matchwinnaar.

Nautilus begon slap aan de wedstrijd en kon pas de laatste10 minuten van de eerste helft een overwicht creëren. De stand was toen al 0-1want na een paar goede kansen was het uiteindelijk raak voor Muiderberg-spits Danny Atar. Vlak voor rust een uitgelezen kans voor Eus Oukoums om de 1-1binnen te schieten maar deze werd gestopt door de Muiderberg keeper. In de blessuretijd van de eerste helft leek het alsnog 1-1 te worden maar het was wederom de Muiderberg keeper die redding bracht op een kopbal van Niels van den Helder.

In de tweede helft een gelijkopgaand spelbeeld, maar veelkansen werden er niet gecreëerd. De enige echte kans was wederom voorMuiderberg maar Niels Wutrich wist Danny Atar dit keer van scoren af te houden. De wedstrijd eindigde dus in 0-1en na twee gelijke spelen is dit het eerste verlies van Nautilus.

Volgende week staat de derby in en tegen Ouderkerk op het programma.