Home / slideshow / Geef je club een rondje en steun je club financieel
Biertap kantine

Geef je club een rondje en steun je club financieel

Nu de kantines alweer weken dicht zijn en nog onbekend is wanneer ze weer open gaan, maken veel clubs zich zorgen over hun financiële situatie. 29,6% van de clubs maakt zich zelfs zorgen om het voortbestaan, terwijl bijna 40% van de amateurclubs de financiële positie als ‘zorgelijk’ beschrijft, zo blijkt uit een enquête van de Belangenorganisatie Amateur Voetbalverenigingen.

Alle kleine beetjes helpen en er is dan ook weer een nieuwe actie om je eigen club een handje te helpen. Met de actie “Geef je club een rondje” doneer je je club een bedrag dat je normaal gesproken aan een rondje bier in de kantine uit zou geven. Bij diverse Amsterdamse clubs werpt dat al zijn vruchten af.

Trainer Edwin van der Raad van Vlug en Vaardig stuurde vrijdag de link rond voor zijn club en inmiddels zijn er al meer dan 100 rondjes gedoneerd. Iedereen die zijn of haar club wil helpen, kan meedoen aan de actie. Staat jouw club nog niet tussen de lijst? Dan kun je zelf een actie voor jouw club aanmaken via Rondjevoorjeclub.

Niet alleen voor de voetbalclubs zijn het lastige tijden, ook voor Het Amsterdamsche Voetbal. Steun jij ons ook? Word Vriend van Het Amsterdamsche Voetbal en ontvang onder andere onze 144 pagina’s dikke seizoensgids!
Send this to a friend