Home / Algemeen / Geen iconen-wedstrijd, maar wel DRIE VATEN BIER!

Geen iconen-wedstrijd, maar wel DRIE VATEN BIER!

Komende zaterdag vindt het Kampioenschap van Amsterdam plaats en gaat één team zich kronen tot beste team van Amsterdam. Naast het toernooi is er een groot aanbod van seminars voor belangstellenden en kunnen de kinderen zich vermaken in het Kidsdorp. Ook stond er een iconen wedstrijd op het programma, maar helaas kan deze wedstrijd niet doorgaan.

De iconen wedstrijd was bedoeld om de coryfeeën van het Amsterdamse amateurvoetbal op de velden van AFC bij elkaar te krijgen voor een potje voetbal. Helaas waren er te weinig oud-voetballers in staat om de kicksen uit de kast te halen. Daardoor kan de iconen wedstrijd, die onder leiding zou staan van oud-topscheidsrechter Bep Thomas, dit jaar geen doorgang vinden.

Tegelijkertijd met de iconen wedstrijd staat de borrel van Just Ask op het programma en deze borrel gaat wel door! Om 16:00 uur start de ‘derde helft’ en om deze mooi te openen, stelt Just Ask drie vaten bier beschikbaar aan alle aanwezigen. Ook is het voetbalprogramma dan nog niet ten einde! Om 17:15 uur wordt er afgetrapt voor de finale van het Kampioenschap van Amsterdam. Na afloop van de finale vindt de prijsuitreiking plaats. Aanvangstijd is 19:00 uur in het clubgebouw van AFC.

Pre-order de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
AFC