Home / Algemeen / Geuzen Middenmeer komt slechte start niet meer te boven

Geuzen Middenmeer komt slechte start niet meer te boven

Geuzen Middenmeer is slecht van start gegaan in de groepsfase van de districtsbeker. Derdeklasser APWC was in Amsterdam-Oost met 0-2 te sterk voor de ploeg van Carlos Alarcon Vidal.

“Gezien de omstandigheden kunnen we leven met de uitslag. Maar we hadden meer verdiend”, zei Alarcon Vidal. Hoewel de oefenmeester zijn selectie deze zomer versterkt zag worden, waren er nog een paar spelers op vakantie of in de ziekenboeg. “We begonnen chaotisch aan de wedstrijd, dat hebben we gaandeweg hersteld. Zeker na de wissels.”

De rommelige start van de thuisploeg bood APWC de gelegenheid om vroeg in het duel de score te openen. Een individuele actie van Safa Agyazi vanaf de linkerkant werd afgesloten met een rollertje: 0-1. De bezoekers uit Amersfoort bleven vervolgens gevaarlijk, maar vergaten zich in deze fase te belonen.

Daarna was het de beurt aan Geuzen Middenmeer. Een schot van Aziz Achaffay eindigde naast het doel. Ook spits Etkin Alpagot was in de tweede helft dicht bij een gelijkmaker. Het ontbrak de thuisploeg in de aanvallen telkens aan de beslissende pass. De ene keer dat het lukte – Bas van Pelt kwam bij een voorzet van Alpagot goed voor zijn directe tegenstander – mikte Van Pelt naast.

In de blessuretijd gooide APWC het duel in het slot. Voor spits Berat Avci was het een koud kunstje om een voorzet binnen te schieten voor de beslissende 0-2.

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)