Home / Derde Divisie zondag / Hoogland verslaat OFC verrassend met ruime cijfers

Hoogland verslaat OFC verrassend met ruime cijfers

OFC liep zondagmiddag tegen een pijnlijke nederlaag aan. Waar het midweeks nog lukte om achtervolger Gemert in een onderling duel te verslaan, stond de ploeg van trainer Pieter Mulders na de wedstrijd tegen Hoogland met lege handen.

De koploper van de Derde Divisie was logischerwijs voorafgaand aan het duel de grote favoriet, maar slaagde er niet in om die rol waar te maken. Vanaf de eerste minuut zat OFC niet lekker in de wedstrijd. Hoewel de bezoekers meer de bal hadden, lukte het niet om tot grote kansen te komen. Na een klein half uur spelen kwam OFC bovendien op een achterstand te staan na een treffer van Henri Kersten. Vervolgens slaagde Edip Biberoglu erin om gelijk te maken, maar binnen een mum van tijd stond Hoogland opnieuw op een voorsprong.

Bij een 2-1 achterstand kreeg OFC een penalty, waarbij Joël Donald de kans kreeg om zijn ploeg terug in de wedstrijd te brengen. Hij miste echter, waardoor OFC steeds nadrukkelijker op zoek ging naar de gelijkmaker. Het resulteerde erin dat de club in de achterste linie steeds meer ruimte weggaf en Hoogland de kans kreeg om in de tegenaanval gevaarlijk te worden. Daardoor kreeg de thuisploeg het voor elkaar om uiteindelijk met een 4-1 eindstand van het veld te stappen.

“We waren vandaag geen schim van wat we tegen Gemert lieten zien”, stelde Mulders na afloop. “Het contrast was simpelweg groot en dat zagen we van tevoren niet aankomen. Vanaf minuut één zaten we er niet lekker in en dat hebben we helaas niet meer kunnen omdraaien.”

Bekijk hier alle uitslagen en de stand in de Derde Divisie Zondag

Tekst: Jordi Smit

Bestel de Kampioensspecial 2021/2022 voor slechts €6,99

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
Send this to a friend