Hoop mutaties bij Forza Almere

Bij Forza Almere gaat komend seizoen een hoop veranderen. De Almeerse club, die momenteel nog in de extra nacompetitie strijdt voor lijfsbehoud in de zondag derde klasse, neemt afscheid van een tiental spelers en verwelkomen volgend seizoen vier nieuwe namen.

Het grootste deel van de vertrekkende spelers blijft overigens wel in Almere voetballen. Zo speelt het viertal Colin van der Hoorn, Erik Smits, Michael Buth en Hakim Moktari na de zomer in het zaterdagelftal van Buitenboys. Stefan Verboom en Mounir Mojahid verruilen de kleuren van Forza Almere voor die van de kersverse zondag vierdeklasser Sporting Almere, terwijl ook Elwin Jansen (Waterwijk) en Mohamed Hadou (AS ’80) volgend seizoen nog in de stad blijven voetballen.

Slechts twee spelers verlaten Flevoland: Sherwan Mustafa gaat naar Nederhorst en Sharindra Jagroep naar VVA/Spartaan. Het vertrek van de tien spelers wordt opgevangen met vier nieuwe namen. Het drietal Frank Vlietstra, Joey Zoet en Marouane Zoubaa komt over van stadsgenoot FC Almere, de vierde nieuweling Girresse Nijhove maakt de overstap van ZSGO/WMS naar Forza Almere, dat volgend seizoen onder leiding staat van de huidige assistent-trainer Soenil Nathoe.