Jackpot HAV Poule gevallen dankzij zes ‘eendjes’

Achteraf is het altijd makkelijk praten, maar voorspel het vooraf maar eens. De HAV Poule van afgelopen weekend leverde zes winnaars op dankzij zes overwinningen voor de thuisploeg. De jackpot van 150 euro levert iedere winnaar dus 25 euro op.

Nederbet zal vandaag nog het bedrag op je account storten (als je hem tenminste hebt aangemaakt en geactiveerd anders deel je niet mee in de prijs!).  Het juiste rijtje was dus 1-1-1-1-1-1 en dat komt overeen met overwinningen voor DVVA, HBOK, AFC, De Dijk, JOS Watergraafsmeer en Pancratius.

De winnaars zijn geen onbekenden in de Amsterdamse voetbalwereld.  De zes wedstrijden werden juist voorspelt door Ralf Fenne (Pancratius), Mick Romer (Monnickendam), Hans van Dijk (fotograaf HAV), Luc van Bolderick (Beursbengels), Tom Clobus (HBOK) en Fernon Hasselhoef (DCG).

Komende week is er geen nieuwe HAV Poule in verband met het beperkte aantal wedstrijden. Het is namelijk een beker- en inhaalweekend.  Toch staat er veel op het spel. De jackpot van HAV Poule 18 en 19 is namelijk nog steeds niet gevallen.  De wedstrijd DVVA-Marken (zaterdag 14:30 uur) zal bepalend zijn voor wie er 600 of 650 euro, of een deel er van, gaat winnen.

Het is even rekenen maar het lijstje mogelijke winnaars  en bedragen van de nog openstaande jackpot ziet er als volgt uit:

Bij winst DVVA: Frans Zoutberg 600 euro
Bij gelijkspel: Bram de Jong (speler AFC zaterdag) 600 euro
Bij winst Marken: Hendrik Gille, Jacob de Weijze (leider Marken) 325 euro.

Vooral voor Jacob de Weijze kan het dus een zeer lucratieve overwinning worden als ze DVVA weten te verslaan! 7 maart gaan we dus weer verder met HAV Poule 22. Dankzij Nederbet starten we weer op 100 euro! Ben je nog niet ingeschreven doe het dan hier en dan kun je volgende week ook meespelen!

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!