Ahaddouch (rechts) als trainer van Zeeburgia

Jamal Ahaddouch vertrekt bij Zeeburgia

Jamal Ahaddouch heeft besloten om te stoppen als trainer van Zeeburgia. De coach van het zaterdagelftal werd afgelopen seizoen nog kampioen in de vierde klasse met de club uit Amsterdam-Oost. Ondanks de goede prestaties vertrekt Ahaddouch toch. Ahaddouch was één seizoen actief voor Zeeburgia.

De oefenmeester wilde in eerste instantie ook volgend seizoen bij Zeeburgia blijven. “In principe zou ik gewoon blijven bij Zeeburgia. Ik had met de ploeg echt ambities om door te groeien naar de tweede, of zelfs eerste klasse. Ik was ook al druk bezig om de selectie voor volgend seizoen te versterken zodat we volgend seizoen een goed elftal zouden hebben voor de derde klasse. Helaas is er vanuit de club te weinig ondersteuning voor de zaterdagselectie.”

Ahaddouch had gehoopt dat hij voor zijn plannen en ambities meer steun had gehad van het bestuur. “Het zag er allemaal positief uit nadat ik in november een gesprek had gevoerd met de club. Uiteindelijk wilde de club toch geen budget vrijmaken voor het zaterdagelftal. Ik ben een trainer die er het maximale uit wil halen. In de vierde klasse hebben we zonder budget gewerkt en in de derde klasse wil je gewoon dat de randvoorwaarden goed geregeld zijn. Ik vind het jammer dat er voor de zondagselectie meer budget wordt vrijgemaakt en dat het zaterdagelftal het zonder budget moet doen. Er was voor mij te weinig perspectief om verder te gaan.”

Ahaddouch weet nog niet wat hij volgend seizoen gaat doen. “Ik houd alle opties open. Ik ben nu druk bezig en uiteindelijk zie ik wel wat er op mijn pad komt,” besluit de coach.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)