Joost Meendering verruilt Swift voor ODIN’59

Joost Meendering vertrekt na één seizoen alweer bij zaterdag Hoofdklasser Swift. De 21-jarige doelman maakt een stap omhoog en keept volgend seizoen voor ODIN’59, de nummer zes van de Derde Divisie zaterdag.

“Ik hoorde veel positieve verhalen van de jongens van ODIN’59. Een mooie en een leuke club. Het is een niveautje hoger en wat dichterbij”, zegt in de Tuitjenhorn wonende doelman op de website van zijn nieuwe club. “Ik streef naar het hoogste niveau en had bij de eerste kennismaking meteen een goeie klik met de trainers. Voor mijn gevoel zit het goed.”

Meendering is pas bezig aan zijn eerste seizoen aan het Olympiaplein, waar hij direct uitgroeide tot vaste keuze onder de lat. De voormalig jeugdinternational kwam over van Jong FC Utrecht. Destijds kondigde hij al aan dat zijn profloopbaan ten einde was gekomen. “Ik heb er aan mogen ruiken, maar het boek sla ik voorlopig dicht.”

Swift kan zodoende op zoek naar een nieuwe doelman. Meendering is na Mike Ruijter (Pancratius) de tweede speler die bezig aan zijn laatste maanden in Amsterdam-Zuid.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)