Home / Algemeen / Joram Melis nieuwe trainer WV-HEDW zondag
Joram Melis

Joram Melis nieuwe trainer WV-HEDW zondag

Joram Melis volgt Bert Reus op als trainer van de zondagselectie van WV-HEDW. Melis was afgelopen seizoen actief als trainer van de O19-1 en zondag 2 van de club.

“Ik hoorde dat Bert zou vertrekken nadat we met de zondag 2 tegen de zondag 1 hadden geoefend. Ik heb mezelf beschikbaar gesteld en zo is het gaan rollen”, vertelt de pas 26-jarige Melis. Hij is al 9 jaar actief als jeugdtrainer bij WV-HEDW en heeft eigenlijk alle leeftijdsgroepen wel onder zijn hoede gehad, een groot voordeel: “Ik ken alle lichtingen uit de bovenbouw dus weet precies welke jongens daar rondlopen. Mijn doel is om de zondag 1 naar een hoger niveau te tillen, zodat we jongens uit de jeugd twee opties bieden om bij de senioren op niveau te spelen.” Daarmee doelt hij op de zaterdag 1, die in de eerste klasse actief is en de zondag 1, die nu in de vierde klasse speelt.

Van de huidige selectie heeft hij inmiddels een goed beeld gekregen: “De afgelopen 2 jaar keek ik al met een schuin oog naar de zondag 1. Ze draaiden bovenin mee en de spelersgroep blijft redelijk intact, dus we moeten 100% voor promotie gaan”, zo is hij van mening. Daarnaast wil hij de zondag 1 en de zondag 2 meer als één selectie gaan benaderen.

Naast zijn eerste klus als hoofdtrainer in het seniorenvoetbal, wacht Melis komend seizoen nog een mooie uitdaging: “Na een korte stage heb ik de kans gekregen om aan de slag te gaan in de staf van FC Utrecht O15, een hele mooie kans. Voor mij is dit de ideale combinatie om me zowel als jeugdtrainer als trainer bij de senioren te ontwikkelen.”

Bert Reus verlaat WV-HEDW deze zomer

 

Pre-order de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)