JOS-Ajax: Geen kaartverkoop bij het Olympisch Stadion

De bekerwedstrijd tussen JOS Watergraafsmeer en Ajax is uitverkocht. Dat meldt de club uit Amsterdam Oost op haar website. Bij het Olympisch Stadion zal er geen kaartverkoop plaatsvinden. De wedstrijd is morgen (woensdag) om half zeven en tevens LIVE te zien op FOX.

Voorzitter Joop Vlug roept supporters dan ook dringend op om niet naar het stadion te komen als ze geen kaartje hebben. Vlug: “Dat heeft gewoon absoluut geen zin”

Verder roept de club op om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer of de fiets te komen. Vlug: “ Er is zo goed als geen parkeergelegenheid in en rondom het stadion. Willen we het allemaal goed laten verlopen dan moeten de mensen gewoon gezellig op de fiets komen of met het openbaar vervoer. Tevens is parkeren erg duur”

Invaliden kunnen zicht melden bij ingang A aan de Marathon zijde. Zij kunnen dan met een begeleider plaats nemen op de sintelbaan.

De afgelopen weken was er veel te doen over de locatie. Vooral welke partij verantwoordelijk was bij schade of ongeregeldheden was een discussie punt. Vlug: “ We zijn er nu uit en verzoeken iedereen zich dan ook netjes te gedragen. Vuurwerk en glaswerk zijn ten strengste verboden en komen het stadion dan ook niet in. We hopen dat iedereen zich daaraan zal houden zodat we een mooie wedstrijd zullen krijgen zonder rottigheid.”

Omdat de wedstrijd onder de vlag van de KNVB wordt gespeeld dient iedereen zich te kunnen identificeren. Zorg dus dat u een legitimatie bewijs bij zich heeft.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)