Justin Sporkslede (Eemdijk) keert terug naar Argon

Zaterdag hoofdklasser Argon is drukdoende haar selectie voor komend seizoen te versterken. Nadat eerder al bekend werd dat Patrick Lokken terugkeert naar Mijdrecht heeft nu ook Amstelvener Justin Sporkslede aangegeven de overstap naar Argon te maken. Sporkslede komt over van hoofdklasser Eemdijk.

Sporkslede: “De nieuwe trainer van Eemdijk (Patrick Loenen, red.) komt over van Argon en hij vertelde me dat ze daar nog een linksback zochten met ervaring. Toen is het allemaal snel gegaan. Ik heb het prima naar mijn zin bij Eemdijk, maar Loenen en ik verschilden behoorlijk van inzicht over mijn positie. Daarnaast ben ik weer in Amstelveen gaan wonen en ik wil dichterbij huis spelen.”

Foto Helmich Lubbers | Sporkslede (r) in duel met Omar Kavak van Genemuiden

Sporkslede: “Met de terugkeer van Lokken (met wie hij samen speelde in het laatst jaar van Argon zondag in de Topklasse, red.) geeft Argon een duidelijk signaal af. Ze hebben echt de ambitie uitgesproken weer naar het hoogste niveau te willen. Daar wil ik graag aan meewerken.”

Naast  Lokken en Sporkslede heeft Argon nog twee spelers uit onze regio aan zich weten te binden voor volgend seizoen. Stefan Tichelaar (Legmeervogels) en Matthijs Coenradi (RODA ’23) keren eveneens terug naar Mijdrecht.

Foto boven Theo Aalten | Sporkslede vorig seizoen in actie voor Stedoco in duel tegen DVS’33

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!