Koploper Knooppunt lijdt pijnlijke nederlaag in Eindhoven

In de eredivisie van het zaalvoetbal heeft koploper Knooppunt haar tweede nederlaag van het seizoen geleden. In Eindhoven werd met 6-5 verloren van ZVV Eindhoven. Bij rust stonden de Amsterdammers nog met 3-5 voor.

Het was de tweede nederlaag van het seizoen van de koploper. Eerder werd alleen verloren van stadgenoot ASV Lebo. De nederlaag in Eindhoven was tevens het debuut van coach Carmelo Nieddu.

Na het eerste bedrijf was er niets aan de hand voor de debuterende coach. Met twee goals leek er niets aan de hand. De Amsterdamse doelpunten kwamen op naam van Mo Darri, Najib el Allouchi (3x) en Adil Zouthane.

Na rust moest doelman Ennes van Maasbommel al een paar keer reddend optreden om de 3-5 voorsprong vast te houden. Na vijf minuten moest hij toch buigen op een inzet van Bouraarassi. Na die treffer bleef het verschil lange tijd een doelpunt. Halverwege de tweede helft was het toch raak. Appie Azmani zorgde voor de gelijkmaker (5-5).

Net als tegen ASV Lebo, toen Knooppunt ook met een voorsprong de rust in ging, wist de koploper in het tweede bedrijf niet tot scoren te komen. Zes minuten voor tijd werd het zelf 6-5 voor de thuisploeg door Kamal el Hassani. In een spannende slotfase ws Knooppunt nog dicht bij de gelijkmaker en verzuimde ZVV Eindhoven het verschil groter te maken.

Klik hier voor alle uitslagen, de stand en het programma.