Leroy Kroese en TOG verlengen contract met 2 jaar

Trainer Leroy Kroese en TOG hebben besloten om langer met elkaar door te gaan. Het contract van Kroese wordt met twee seizoenen verlengd, het contract van de oefenmeester loopt nu tot medio 2022. Bij TOG is Kroese bezig aan zijn eerste jaar als hoofdtrainer, hiervoor was al wel actief als interim-trainer van de club.

“Twee jaar is mooi en een blijk van vertrouwen van de club”, begint de 26-jarige oefenmeester. Voor het eerst in tientallen jaren heeft TOG een periodetitel gepakt, de afgelopen jaren speelde de club vooral in het rechterrijtje van de vierde klasse. “Voor veel mensen binnen de club is het seizoen nu al geslaagd.”

Noël Ruygrok (TOG): “We gaan vol voor het kampioenschap”

Verder ontwikkelen
Bovenin de vierde klasse E is het behoorlijk spannend. Vijf ploegen staan op drie punten van elkaar, TOG staat gedeeld tweede op de ranglijst. In de tweede seizoenshelft verwacht Kroese dat de verschillen tussen clubs groter worden, ondanks dat iedereen van elkaar kan winnen. “Ik verwacht dat bepaalde ploegen stabieler zullen zijn. Ook denk ik dat drie, vier ploegen aan de top over blijven. Over een paar weken gaan we er weer volle bak tegen aan.”

Door het behalen van de periodetitel speelt TOG aan het eind van dit seizoen de nacompetitie, om een plek in de derde klasse bemachtigen. De ploeg kan ook nog direct promoveren, al weet Kroese niet zeker of zijn ploeg de grootste kanshebber is. “Als je zo tegen JOGA Fortius en VVA/Spartaan speelt, dan ben je er nog niet klaar voor. Al moet je het niet uitsluiten, er zit veel power en veerkracht in deze groep.”

De spelers van TOG waren na de eerste seizoenshelft echt toe aan de winterstop, maar aankomend weekend staat de eerste oefenwedstrijd op het programma. De ploeg van Kroese gaat dan op bezoek bij JOS Watergraafsmeer (zat). Verder wordt er nog geoefend tegen De Meteoor (zon) en Diemen (zat).

TOG pakt eerste periode en wil zo lang mogelijk mee doen

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
TOG