Home / Algemeen / Loots kiest voor CTO’70 in plaats van SCW

Loots kiest voor CTO’70 in plaats van SCW

Voormalig Marken trainer Charles Loots komt komend seizoen toch niet uit voor zaterdag derdeklasser SCW. Op zaterdag kan Loots niet in  staat te voetballen dus koos hij als nog voor een zondagclub. Dat werd vierdeklasser CTO’70 in Duivendrecht.

Tegen Voetbal in Aalsmeer zegt Loots het erg jammer te vinden omdat het erg goed klikte met SCW. Loots: “ Het is voor mij op zaterdag niet meer te combineren. Heel jammer want ik had er zin in en het klikte goed met de spelersgroep. Ik vind het vooral rot voor trainer Lex van de Horst. Hij had zijn nek uitgestoken om mij op 46-jarige leeftijd binnen te halen. Ik vond het ook moeilijk om het hem te vertellen, Mara beter nu dan vlak voor de competitie”, zegt Loots tegen Voetbal in Aalsmeer.

Ook SCW –trainer Lex van de Horst betreurt het snelle vertrek van Loots. Van der Horst: Heel jammer dat Charles niet langer voor ons beschikbaar is. Ik had de hoop dat hij een aantal voorhoedespelers bij ons beter kon maken.”

Loots speelde twee oefenwedstrijden (tegen Legmeervogels en Marken) mee met SCW. Hij zal zich uitschrijven bi SCW en voor CTO’70 gaan spelen waar hij al langere tijd lid is.

Met dank aan Voetbal in Aalsmeer

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)