Home / Algemeen / Martin Berrevoets en TOG aan het eind van het seizoen uit elkaar

Martin Berrevoets en TOG aan het eind van het seizoen uit elkaar

Zondag vijfdeklasser TOG is voor komend seizoen op zoek naar een nieuwe trainer. Het contract met trainer Martin Berrevoets wordt namelijk, na goed overleg, niet verlengd. Berrevoets was twee jaar verantwoordelijk voor het eerste elftal.

Secretaris Milco Bourquin: “Met zijn enthousiasme weet hij toch iedereen te mobiliseren. Hij zorgt er iedere week weer voor dat er een grote opkomst op de trainingen is. Uniek op dit niveau.”

Berrevoets had in zijn eerste seizoen al een onmogelijke opgave door TOG te behouden voor de vierde klasse. Uiteindelijk lukte het niet want TOG degradeerde via de nacompetitie. Dit seizoen begon TOG voortvarend en draaide het mee in de top van de vijfde klasse D. Inmiddels is de club afgezakt naar de zesde plaats.

Bourquin: “ Wij hopen dat er voor dit seizoen nog een prijs te halen valt en Martin zijn inzet kan omzetten in het winnen van een periode titel. Wij hopen in het nieuwe seizoen te kunnen bouwen aan een bredere selectie voor het zowel het eerste als tweede elftal. Wij proberen hiervoor een geschikte trainer te vinden en de nodige nieuwe spelers bij onze club te mogen verwelkomen.

Foto: Martin Berrevoets (r) samen met Rien Wijnbergen tijdens de ondertekening van zijn contract in 2014