Middelbeek: “Onze huid zo duur mogelijk verkopen tegen Ajax”

Al weken leeft iedereen in Amsterdam-Oost toe naar de grote topper in de tweede ronde van de KNVB Beker. Vanavond om 18:30 uur is het zover, dan treft JOS Watergraafsmeer stadsgenoot Ajax in het Olympisch Stadion. Momenteel bereidt de Hoofdklasser zich in Borchland speciaal voor op het Amsterdamse onderonsje. Sander Middelbeek: “Iedereen is er klaar voor, we hebben er heel veel zin in.”

Een aantal uur voor de wedstrijd is er nog geen spanning bij de trainer van JOS Watergraafsmeer. “Ik heb goed geslapen en ben klaar voor deze mooie dag. We hebben er vooral heel veel zin in. Hier hebben al weken naar toegeleefd, sinds de overwinning op Noordwijk (2-1). De hele club staat sindsdien al op haar achterste poten. Wij willen ze nu belonen met een mooie wedstrijd tegen het grote Ajax.”

De selectie van JOS Watergraafsmeer bereidt zich in Borchland voor op de wedstrijd tegen Ajax. Foto: Borchland
De selectie van JOS Watergraafsmeer bereidt zich in Borchland voor op de wedstrijd tegen Ajax. Foto: Borchland

Middelbeek is wel realistisch over de kansen tegen de landskampioen. “Het zal een zeer moeilijke wedstrijd worden, waarin we het grootste deel achter Ajax aan moeten lopen. We weten dat we weinig kans hebben vanavond. Aan ons de taak om de deur lang dicht te houden en onze duur zo duur mogelijk te verkopen tegen Ajax. En misschien dat we dan nog een doelpuntje mee kunnen pikken.”

JOS Watergraafsmeer zal de derby benaderen zoals elke andere wedstrijd. Middelbeek: “Ik heb vanochtend pas het tactische plan bedacht, maar we gaan gewoon voetballen zoals we normaal doen. We gaan uit van onze eigen kracht, daar zijn we trots op en voelen de spelers zich prettig bij. Zo kunnen we JOS voetballend op de kaart zetten, zelfs al is het tegen Ajax.”

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)