Nautilus verliest van Ouderkerk

Nautilus heeft duur en onnodig punt verlies geleden in Ouderkerk. Tegen 10 man en later zelfs tegen 9 man wist de ploeg uit Amstelveen nauwelijks kansen te creëren en bleven de punten met 3-2 in Ouderkerk.

Al na 2 minuten stond het 1-0. Een lange bal werd verkeerd ingeschat door de Nautilus verdediging en dit buiten kansje werd niet onbenut gelaten. Daarna een lange periode waarin Nautilus probeerde het voetbal op de mat te leggen maar grote kansen werden er niet gecreëerd. Het spel van Ouderkerk bestond uit enkel de lange bal die constant gevaarlijk bleek. Vlak voor rust kwam Nautilus verdiend op 1-1 na een goede goal van Joe Trompert die vrij voor de keeper kwam en niet faalde.

Meteen na de aftrap een splijtende aanval van Nautilus maar Eus Oukoums wist de kans 1 op 1 met de keeper niet te verzilveren. Hierna het zelfde spel beeld veel balbezit voor Nautilus maar er werden nauwelijks kansen gecreëerd. Ouderkerk bleef de lange bal hanteren en wist daar geregeld gevaarlijk mee te worden. Op het moment dat Ouderkerk met 10 man verder moest viel juist de 2-1. Rick van den Helder werkte de bal achter zijn eigen keeper waar een Ouderkerk speler nog het laatste zetje gaf. Ouderkerk groef zich nog verder in maar bleef gevaarlijk met de lange bal. Op het moment dat Ouderkerk met 9 man kwam probeerde Nautilus iets te forceren maar het zat er vandaag niet in. Uit een counter kwam zelfs nog de 3-1 op het bord. In de blessuretijd viel de 3-2 door een goal van Eus Oukoums die een slechte bal van de laatste man van Ouderkerk kon afstraffen. Helaas bleef het hierbij. De slechtste wedstrijd van Nautilus tot nu toe en er zal uit een ander vaatje getapt moeten worden om wederom punten te vergaren.