Nieuw HAV Poule met jackpot van 200 euro

Komend weekend staat de tweede HAV Poule op het programma met een jackpot van 200 euro. Afgelopen kwam niemand in de buurt van de jackpot. Komend weekend is er voor iedereen een nieuwe kans. Deelname aan de HAV Poule is gratis.

Joey Singels presteerde nog het beste met vier goed voorspelde wedstrijden. Twee gelijkspelen en de niet verwachte overwinningen van Ajax en Pancratius zorgden er voor dat veel deelnemers al in een vroeg stadium uitgeschakeld werden. Gelukkig is er komend weekend weer een nieuwe kans.

Meedoen met de HAV Poule is erg eenvoudig. Het enige dat je hoeft te doen is gratis lid te worden van Nederbet via onze site. Nieuwe leden ontvangen bij hun eerste storting tevens een bonus van 25 euro. Als je een username hebt aangemaakt vul je als reactie op ons bericht (via de website of onze Facebook pagina/groep) je voorspelling en username in. Zonder username is je voorspelling niet geldig. Kijk voor alle spelregels op de HAV Poule pagina

Voorbeeld: pietje53 1-1-x–1-

Veel succes allemaal met de eerste HAV Poule van dit seizoen. De wedstrijden voor het weekend van 20 en 21 september zijn de volgende:

Schermafbeelding 2014-09-23 om 14.42.02

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)