Nieuwe HAV Poule met onbekende jackpot

Komend weekend gaan we gewoon weer verder met HAV Poule #19 ondanks dat we niet weten hoe hoog de jackpot staat. Nog twaalf mensen zijn in de race voor HAV Poule #18 met een jackpot van 600 euro. Samen met Nederbet hebben we besloten toch gewoon een nieuwe te starten.

Of de jackpot dus op 650 euro of 100 euro staat komend weekend weten we dus nog niet. Als je wilt weten hoe het precies in elkaar steekt en hoe we het de komende twee weken gaan doen lees je hier. Martin Steenvoorden (trainer WVHEDW) had trouwens drie van de vier wedstrijden juist voorspelt.

Komend weekend staat er een beker en inhaal programma op de rol. De wedstrijden in de beker (Ajax-OFC en De Dijk-Koninklijke HFC) is de stand na negentig minuten bepalend.

Je maakt kans op de jackpot als je je hebt aangemeld en je op de juiste manier je voorspelling aan ons hebt doorgegeven. Het enige dat je hoeft te doen is je hier gratis in te schrijven. Vervolgens vul je de HAV Poule in en laat je je voorspelling achter onder dit bericht! Voorspelling zonder username dingen niet mee naar de jackpot!

Doe je nog niet mee? Grijp dan nu je kans! Deelname aan de HAV Poule is gratis. Ga naar de speciale HAV Poule pagina, registreer je gratis, en laat je voorspelling achter op Facebook (in de groep of op de pagina) als reactie op dit bericht. Je kunt ook direct, en dat heeft onze voorkeur, onder dit bericht reageren! Vergeet niet je username te vermelden. Zonder je username is je voorspelling niet geldig en ding je dus niet mee naar de jackpot van 500 euro!

Heb je geen Facebook? Geen probleem. Stuur dan een mail met je username en voorspelling naar info@hetamsterdamschevoetbal.nl

Alle spelregels vind je terug op onze HAV Poule pagina! Succes komend weekend!

Het programma voor 8 en  februari ziet er als volgt uit:

vooraf

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!