Nog acht ronden te gaan in de Cans Topscorer

Nu de derde en laatste periode is aangebroken, naderen we ook de slotfase van het CANS Topscorers klassement. Wie eindigt er in de Top 10 bij de mannen en verdient zo aan het eind van het seizoen een eervolle vermelding? De podiumplaatsen zijn zo goed als vergeven. Bij de vrouwen kan het echter nog alle kanten op.

Bij de mannen wisten maar liefst zeven spelers het afgelopen weekend twee keer het net te vinden. Donny van de Pol (zie foto) staat door zijn twee treffers namens Buitenveldert tegen HBOK op tien doelpunten. Daarmee klimt hij naar een twaalfde plaats. Koploper Dennis Kaars maakte er ook twee en bracht zijn totaal zo naar 34. Morgen (woensdag) ziet u wat door voor gevolgen heeft voor de Coen Dillen Index. Naast Kaars en Van de Pol wisten ook Marvin Tjon Soei Sjoe (FC Almere), Berend Schoute (WV-HEDW), Michael Perreira (Buitenveldert), Tijmen van der Bult (Overbos), Reggie Schaap (JOS Watergraafsmeer) en Ibrahim Akkabi (Hoofddorp) twee keer te scoren.

Klik hier voor de stand in de CANS Topscorer bij de mannen (Minimaal 7 goals)

Bij de vrouwen wordt het een nek-aan-nek race om de eerste plaats. Drie speelsters maken nog kans op de hoofdprijs. Afgelopen weekend wist alleen Dominique Hidayat (Kadoelen) te scoren. Ahaddouch (Buitenveldert) verloor met 9-0 en Van den Bighelaar (Ajax) kwam niet in actie in competitieverband. Ze scoorde wel in het bekertreffen tegen ADO Den Haag (6-2), maar die telt dus niet mee voor het CANS Topscorer klassement.

Klik hier voor de stand in de CANS Topscorer bij de mannen (Minimaal 4 goals)

Archieffoto RickySportphotography | Donny van de Pol (geheel links) viert een treffer tegen OSV