Home / Algemeen / Ojers, Van der Ende en Ligeon reiken prijzen uit tijdens Awardshow
Foto Jeroen de Kock: Ton Ojers tijdens het 3-jarig bestaan van HAV

Ojers, Van der Ende en Ligeon reiken prijzen uit tijdens Awardshow

Aanstaande zaterdag staat het vierde Kampioenschap van Amsterdam op het programma. De dag wordt afgesloten met de Awardshow waarin de beste van het afgelopen seizoen worden gekozen. Inmiddels zijn er ook al een aantal prijs-uitreikers bekend.

Voormalig voetbaltrainer en analist Ton Ojers zal voor het eerst sinds bijna twee jaar weer aanwezig zijn rondom een voetbalveld. Speciaal voor Het Amsterdamsche Voetbal komt hij zaterdag naar AFC om de coach en speelster van het jaar bekend te maken. Zijn laatste publieke optreden was in januari tijdens het drie-jarig bestaan van het Amsterdamsche Voetbal.

Mario van der Ende

Voormalig top scheidsrechter Mario van der Ende zal namens Trainingskampen.nl de beste speler van het seizoen 2014/2015 bekend maken. En uiteraard zal hij de prijs, een reis voor twee personen naar Parijs en een bezoek aan Paris Saint Germain, overhandigen aan de winnaar.

Voormalig Ajacied en tegenwoordig speler van Willem II, Ruben Ligeon, komt namens Football Temple bij de talenten bekendmaken en van hun prijs voorzien.

De Awardshow start aanstaande zaterdag om 19:00 uur in het clubhuis van AFC. Dit zal aansluitend zijn aan het Kampioenschap van Amsterdam. Kaarten(voor het dag- en avondprogramma zijn voor 5 euro verkrijgbaar aan de kassa.

Pre-order de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
AFC