Ook WV-HEDW zondag boekt derde zege op rij

Voor WV-HEDW en CTO ’70 stond zondag ook de derde competitiewedstrijd op het programma. WV had twee keer gewonnen, de ploeg uit Duivendrecht stond op één overwinning en één nederlaag.

Halverwege de eerste helft was het CTO ’70 dat op voorsprong kwam. WV-trainer Joram Melis was duidelijk ontevreden en besloot niet veel later een dubbele wissel door te voeren. Dat resulteerde tien minuten voor rust in de 1-1. Na een goede loopactie van Tom van Riessen kon hij alleen op de keeper af en zorgde voor de gelijkmaker.

In de tweede helft wederom foutjes aan beide kanten die voor de nodige kansjes zorgden. Met een klein uur op de klok kwam de thuisploeg op voorsprong. Van Riessen werd diep gestuurd aan de rechterkant van het veld en na wat strijd om de bal, wist hij deze voor het doel te krijgen. Het was Max Swart die de 2-1 kon binnen koppen. Een paar minuten voor tijd gooide WV-HEDW de wedstrijd op slot. Swart maakte zijn tweede van de middag, op aangeven van Till Konczak. In de slotfase werd het toch nog spannend. De Amsterdammers stonden inmiddels met tien man vanwege een blessure en geen wisselmogelijkheden meer. CTO ’70 wilde nog op jacht naar een punt, maar kwam niet verder dan 3-2 in de blessuretijd.

Daardoor heeft WV-HEDW nog altijd de volle score en gaat het samen met TOG aan kop. Donderdag wacht in de beker een pittig duel tegen eersteklasser DSOV. Op zondag vervolgt WV de competitie tegen hekkensluiter Ardahanspor. CTO ’70 is komend weekend vrij.