Opstootje na de wedstrijd bij ZSGOWMS

In de zondag tweede klasse B verloor ZSGOWMS met 0-3 van Elinkwijk en verloor daarmee de tweede plaats op de ranglijst. Na de wedstrijd ontstond er langs de lijn een opstoot waarbij spelers van Zeeburgia 2 en ZSGOWMS bij betrokken waren. Het voorval had niets met de wedstrijd te maken.

Henk Fritz, voorzitter van ZSGOWMS: “Het tweede van Zeeburgia had zojuist van ons tweede team verloren en zij bleven kijken bij ons eerste elftal.  Tijdens de wedstrijd waren  ze een speler van ons (Maceo Rigters, red.) aan het uitjouwen en hem dingen aan het toeroepen. Het had dus helemaal niets met de wedstrijd tegen Elinkwijk te maken, die verliep namelijk heel sportief. Ik heb gelijk de politie gebeld en gevraagd of ze spelers van Zeeburgia van ons terrein wilden halen. Dat hebben ze gedaan.”

Marianne van Leeuwen, voorzitter van Zeeburgia, was niet bij de wedstrijd aanwezig maar heeft zich door aanwezigen en betrokkenen laten informeren. Van Leeuwen: “Het is een vervelend verhaal. We hebben de jongens uitgenodigd voor een gesprek morgen (dinsdag, red.). Wij willen eerst hun kant van het verhaal horen en daarna zonodig passende maatregelen nemen. “

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)