Patrick Bal (Waterwijk) keert weer terug naar Amerika

Zondag vierdeklasser Waterwijk ziet trainer Patrick Bal aan het eind van het seizoen vetrekken De oefenmeester heeft dat zelf aangegeven. Bal keert terug naar Amerika waar hij eerder al werkzaam was. Hij had nog wel een doorlopend contract bij Waterwijk.

“Het is even niet anders”, reageert Waterwijk-voorzitter Rini Walburg, “maar Patrick gaat weer terug. Het is niet anders, maar je hoeft je geen zorgen te maken hoor. Er zijn al gesprekken met nieuwe trainers. Wie het gaat worden kan en wil ik nog niet zeggen, maar het komt wel goed voor het nieuwe seizoen begint.”

Patrick Bal laat weten dat hij het meerdere opties heeft in Amerika, maar dat hij nog niet precies weet wat. Bal: ”Ik kan deze kans niet laten lopen en helaas kan ik daardoor mijn contract niet uitdienen, want het is een leuke club en ik heb een goed team. Ik ben blij dat Waterwijk me deze kans laat pakken.”

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)