Rose, de Visser en Schurman langer bij Ajax

Hoofdklasser Ajax heeft de contracten met Rience Schurman (verdediger), Yuri Rose (middenvelder) en Kevin de Visser (middenvelder) weten te verlengen. Teammanager Jan Fleijsman is zeer verheugd dat de steunpilaren ook volgend jaar op De Toekomst spelen.

Fleijsman: “ We zijn erg blij dat ze ook in het nieuwe seizoen voor Ajax spelen. Het waren toch spelers waar door andere clubs achteraan gezeten werd. Spakenburg was geïnteresseerd in Schurman en Kevin de Visser had zelfs al een gesprek met Quick Boys. Dus je kunt je misschien voorstellen dat we erg blij zijn dat ze blijven. Yuri Rose ziet bij Ajax weer een grote mogelijkheid om zich te ontwikkelen als trainer.”

Foto Rob van Vliet: Kevin de Visser
Foto Rob van Vliet: Kevin de Visser

De kans dat Dennis Kaars bij Ajax blijft acht Fleijsman niet groot. De geruchten nemen de laatste tijd sterk toen dat de spits de club gaat verlaten. Fleijsman: “ Dennis (Kaars, red.) heeft nog nergens getekend maar hij heeft mij laten weten dat hij dat binnenkort waarschijnlijk wel ergens gaat doen. Ik reken er dus niet o dat hij komend jaar nog bij ons speelt.”

Fleijsman laat verder weten dat Ajax zelf nog niet op zoek is naar nieuwe spelers. “ Wij hebben ons oog nog op niemand laten vallen. Voorlopig doen we nog even niets. Het contract met trainer Bart Logchies heeft nu de eerste prioriteit. We willen graag dat hij blijft. Pas als dat rond is gaan we verder kijken.”

Foto boven Rob van Vliet: Yuri Rose 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)